Skip to main content
Kanin og smådyr

Elias

Av 28. mars 2024Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Elias, og det antas at jeg er rundt 2-3 år gammel. I februar ble jeg funnet dumpet sammen med 22 andre kaniner, så du kan tro det var godt å komme seg inn i et trygt hjem hos fosterfamilien min ❤️

Jeg har ikke hatt så mye plass til å bevege meg tidligere, så nå som jeg har så god plass, syns jeg det er innmari artig å utforske der jeg kan og bruke kroppen min godt. Jeg er derfor veldig aktiv og trenger også god plass i mitt for-alltid-hjem. Jeg elsker å jobbe med kvister, stubber, papprør o.l. I tillegg pleier fosterfamilien min å lage artige aktivitsleker til meg, som f.eks. å lete etter pelletsbiter under former og sånt, det syns jeg er skikkelig gøy.

Jeg har jo også fått lov til å sjekke livet utendørs, der jeg bor nå har de nemlig en hage. Det var innmari artig å kjenne på gresset og alle de fine luktene som var der ute.

Jeg syns fortsatt det er litt skummelt med mye lyd og brå bevegelser, men jeg begynner å bli mer og mer vant til å ha mennesker rundt meg. De er jo ganske fine folk, og jo mer tid vi tilbringer sammen, jo tryggere blir jeg på dem.

Jeg vet ikke om jeg er komfortabel med å si dette høyt, men jeg er jo kastrert. Så jeg er klar til å finne meg en sjarmerende venninne jeg kan utforske livet videre med. Kanskje det er hos deg?

Send en mail til smadyr@dooa.no dersom du ønsker å vite mer om meg ❤️