Skip to main content

Hei, jeg heter Elg! Jeg er av rasen Stor sølv og veier ganske nøyaktig 4,3 kilo. Jeg er litt usikker på hvor gammel jeg er, men det er omtrent 2 år.

Jeg ble funnet sammen med mange andre kaniner etter å ha blitt dumpet ute. Med ingen tiltro til mennesker ble jeg sendt til et fosterhjem. Jeg var kjemperedd. Jeg var også veldig svak etter å ha bodd i et lite bur før jeg ble dumpet.

Hjemmet jeg kom til var helt åpent og jeg kunne gå hvor jeg ville. Jeg lærte meg å hoppe i trapper, og det har jeg blitt veldig flink til! Det beste jeg vet er når terrassedøren står åpen. Da kan jeg løpe fritt ut og inn, og opp og ned av sofaer og stoler. Slik kan jeg holde på i timevis. Jeg har oppdaget noe som heter zoomies, og det gjør jeg masse av! Jeg har blitt råsterk og hopper over de utroligste ting.

Jeg er snill, leken og nysgjerrig, men forsiktig. Jeg bruker doen min hele tiden og biter verken på planter, møbler eller ledninger. Jeg er ekstremt intelligent, så jeg trenger mye stimuli. Forskjellige aktivitetsleker er veldig gøy. Jeg elsker mat og blir ekstra glad når det kommer pellets eller annet godt.

Jeg stoler litt mer på mennesker, og fosterhjemmet får lov til å klappe og kose på meg noen ganger. Jeg er helt rolig når jeg blir løftet nå. Jeg har også vært med på flere bilturer.

Jeg var så trist, så jeg er så takknemlig for å ha fått denne muligheten. Min personlighet har kommet frem. Jeg har mine egne meninger og jeg er en skikkelig glad og harmonisk kanin ❤️

Det siste som mangler nå, er et for-alltid-hjem med ei søt kaninvenninne – kanskje det er hos deg? Send en e-post til smadyr@dooa.no dersom du vil vite mer om meg 🙂