Skip to main content
Omplassert

Einstein

Av 30. november 2022august 12th, 2023Ingen kommentarer

Einstein er antatt født i april 2017. Han passer inn i de fleste familier, og med de litt større barna. Han skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter, men kan ikke slippes ut før han er trygg med sin nye familie, og tidligst våren 2023.

Einstein er en veldig snill og rolig katt. Når han ikke sover, så liker han å sitte og kikke ut av vinduet eller leke. Han blir leken på kvelden, og leker forsiktig. Han er litt kresen på leker, så du må bare prøve deg frem.

Han er ekstremt kosete og lar deg kose masse med magen hans, men ligger ikke på fanget. Han ligger rett ved siden av deg, og det kan han gjøre i mange timer. Han lager masse koselyder når han er ekstra fornøyd. Når det har blitt for mye kos, så snur han seg eller går et annet sted. Han gir generelt beskjed når det er nok.

Det er ikke noe gøy for ham å bli løftet/båret for lenge, men det går helt fint å løfte ham noe. Einstein klorer ikke på deg eller på møbler eller andre ting. Han bruker kun klatrestativet til det. Han spiser heller ikke på planter eller hopper opp på benker. Han liker derimot menneskemat godt, men etter å sagt «nei» noen ganger, så gir han opp.

Einstein synes det er veldig koselig å ligge i sengen om natten. Han kommer og går som det passer ham. Du kan uansett ikke høre ham, for han er så stille.

Han er fortsatt en litt skvetten katt og ganske forsiktig. Han er ikke så glad i høye lyder, og støvsugeren er ikke noe særlig gøy. Kjøring er ikke noe problem.

Han vil nok være redd de minste barna, men litt større barn bør ikke være noe problem. Man må ha respekt for at han er redd for raske bevegelser, og han er skeptisk til enkelte ting, men det går fort over når du klør ham litt på hodet.

Einstein er en inne- og utekatt, og han er flink til å bruke dokassen sin. Einstein har de kuleste sorte flekkene på kroppen sin og er gjenkjennelig på god avstand. Einstein er vant å gå lengre strekninger og har bodd mye ute, så vi vil anbefale å ha GPS på ham. Han er en kjempefin og kosete gutt, og har en fantastisk rolig og fin personlighet. En katt man blir fort glad i.

Einstein er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Einstein og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter, samt holde ham inne til våren 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Einstein virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/