Skip to main content
Utekatt

Edgar

Av 30. mars 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Edgar og er født i 2014. Jeg er en vakker, hvit kosekatt, om jeg får si det selv, som passer i et kjærlig hjem uten barn eller med større barn (12+) og uten hund. Trygge og gode utemuligheter er et must.

Jeg elsker å få kos, og vil gjerne ha det overalt, bortsett fra på magen. Jeg sover gjerne i sengen din hvis jeg får lov, og ligger gjerne på fanget. Ergo er jeg ekstremt sosial og vil være der menneskene mine er. Jeg kan også tolerere å bli løftet på, men vil helst slippe.

Å jakte på leker er min ekspertise! Pinne med fjær er noe jeg aldri blir lei. Jeg er snill og bruker kun klør når jeg fanger leken min, og kan kosebite litt, men aldri hardt.

Jeg er trygg når jeg er sammen med fosterforeldrene mine, men kan være litt reservert når det kommer gjester. Kanskje dette går seg til med tiden. Ukjente lyder kan være litt skumle, og støvsugeren er skikkelig ugrei. Buret er heller ikke noe kult.

Møbler er ikke spennende i det hele tatt, så de trenger du ikke å bekymre deg for.

Jeg ønsker meg en familie som kan gi meg kos og oppmerksomhet livet ut, samt gode og trygge utemuligheter.

Vakre Edgar er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er Edgar ditt nye familiemedlem som du kan tilby trygge og gode utemuligheter hvor han kan kose seg og utforske? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Edgar virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/