Skip to main content
Innekatt

Cooper og Chanel

Av 18. september 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er Cooper (født juni 2019) og Chanel (født januar 2023). Vi ønsker oss et trygt og rolig hjem der vi kan kose oss som innekatter. Vi vil helst bo uten små barn, men vi tror derimot at vi kan venne oss til å bo med en hund.

Vi er trygge og sosiale begge to, og elsker å leke! Cooper er en skikkelig pratsom kosegutt som vil være med på alt, og han prater masse. Han elsker å ligge inntil mennesket sitt når han sover eller koser.

Chanel er en litt mer tilbakeholden pus, selv om hun blir mer og mer utadvendt for hver dag som går. Hun holder helst litt avstand, men vil gjerne være sammen likevel.

Vi er litt skeptiske til støvsugeren og andre høye lyder, og kan løpe og gjemme oss, men da kommer vi fort frem igjen. Vi takler transportbur greit begge to, selv om vi kan bli litt bilsyke og klage litt. Vi digger å klore på klorestativet, men noen ganger kan Cooper være bøllete og klore litt på tepper.

Cooper og Chanel er kastrerte, chippet og vaksinerte. Begge er av rasen Britisk korthår, og derfor er adopsjonsgebyret litt høyere enn vanlig, kr 4000 per katt.

Er du klar for å utvide familien med noen par poter og tror at Cooper og Chanel er en god match for deg? Ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Om dette ikke er rett match, er kanskje noen av de andre kattene våre det? Les mer om dem på https://dooa.no/adopsjon/innekatt/