Skip to main content
Utekatt

Conan

Av 21. februar 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Mitt navn er Conan, og jeg er en 6 år gammel hannkatt av rasen «Huskatt blanding». Jeg passer til et harmonisk hjem hos rolige voksne som har tid til å gi meg masse kos og oppmerksomhet. Jeg trives best i et hjem hvor jeg kan være alene med voksne, uten barn og andre katter. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg ikke trivdes noe godt i mitt tidligere hjem. Grunnen for det var at det var små barn der, og da fant vi ut at det ikke var en god match med meg.

Kosete og oppmerksomhetssøkende, det er det ingen tvil om at jeg er! Jeg kan ikke få for mye kos og ligger veldig gjerne på fanget ditt. Om du setter deg på gulvet med meg, så kommer jeg tuslene bort i håp om kos. Jeg er også glad i å bli gredd/børstet.

På fritiden liker jeg å sitte på toppen av klorestativet og titte ut av vinduet. Jeg har fått høre at jeg er en drøm og få inn i buret, og at jeg er lett å ha med å gjøre.

Vakre og snille Conan er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Conan og har tid til å gi han masse kos og oppmerksomhet, samt trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Conan virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/