Skip to main content
Utekatt

Cola og Ferrari

Av 2. mai 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er Cola og Ferrari, og vi ble født i mai 2022. Cola er sort og hvit, mens Ferrari er trefarget. Vi passer til hjem med store barn og som kan tilby oss trygge og gode utemuligheter i mai.

Ferrari er kjapp og spretten, som navnet hennes tilsier, samt at hun er nysgjerrig, leken, vennlig og sosial! Hun er glad i å leke med fjær på pinne, museleker og tomme doruller. Ved besøk, så er hun umiddelbart nysgjerrig og hilser gjerne på nye mennesker allerede ute i gangen når de kommer. Ferrari er trygg, tåler støvsugeren og de fleste lyder.

Cola er en ekte jeger, som elsker lek og utfordringer! Han er lærenem og intelligent, og har lært «å gi pote». Han leker gjerne både alene og med mennesker. Han liker å «spille fotball», og dribler rundt i hele huset med leker eller med en godbit. Ved besøk er Cola litt tilbakeholden, men hvis Ferrari har «godkjent» menneskene, så kommer han også og hilser. Etter dette er han imøtekommen og bare nysgjerrig. Cola er generelt litt mer tilbakeholden enn Ferrari, men han kommer alltid raskt frem selv om han blir redd for noe.

Når vi blir trygge på deg, er vi veldig kosete og oppsøker deg gjerne for å få kos. Særlig å bli klødd bak øret og å bli kost med på ryggen er deilig. Magekos liker vi også, men å bli løftet på er vi ikke glad i. Vi elsker å løpe etter tørrforbiter som kastes bortover gulvet, eller hoppe og fange dem i lufta.

Under lek er vi begge forsiktige. Vi biter ikke og bruker bare klørne hvis vi blir redde eller ikke er forberedt på lek. Vi holder på å lære oss at det ikke er lov å klore på møbler, men er allerede flinke til å bruke klorestativet innimellom.

Cola og Ferrari er kastrert, vaksinert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200 per katt,-

Er du det rette hjemmet for Cola og Ferrari og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Cola og Ferrari virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/