Skip to main content
Omplassert

Christian og Lillemor

Av 12. februar 2022april 20th, 2022Ingen kommentarer

Nymfekakaduene Christian (grå) og Lillemor ble funnet ute.

Christian er nok den mest utadvendte av de to. Han er ivrig på å komme ut av buret om morgenen. Christian ble rikskjendis etter å ha blitt omtalt på Reiseradioen. Da hadde han nemlig landet på skuta Christian Radich, midtfjords, litt utenfor Fredrikstad.

Christian er en ordentlig eventyrer. Han er tam, nysgjerrig og sosial. Christian vil gjerne ta del i og utforske det andre holder på med. Han er vant med kaniner, og liker godt å sosialisere med dem. Men aller helst vil han nok ha en kjæreste av egen art.

Han er glad i å titte ut vinduet, og god på å varsle om noe skummelt oppdages. Han liker å ta noen befriende flyrunder, og se på fugler på YouTube, synge, samt sitte på foten din!

Nymfekakaduene Christian (grå) og Lillemor ble funnet ute.

Lillemor er en rolig dame med et mildt vesen. Hun er kontaktsøkende, men tør ikke helt sitte på mennesker enda, slik Christan gjør. Lillemor har en medfødt skade, scenen fra skuldrene til brystmuskulaturen er for kort, så hun får ikke strukket ut vingene ordentlig. Dette gjør at hun ikke er en sterk flyger. Men hun er allikevel en nysgjerrig og glad jente. Og hun er VELDIG glad i Christian.

Dette paret trenger et rolig hjem. Christian og Lillemor kan bli 28 år gamle. Det er et adopsjonsgebyr på 700,- per fugl.

Har du et hjem til disse godingene? Ta kontakt på fugl@dooa.no.