Skip to main content

Chloe

Chloe er en vakker, sosial, kosete og rolig kattedame med stor personlighet. Hun passer til en kattevant familie med enten store barn eller de uten barn. Chloe kom til Dyrebeskyttelsen da eier ble syk og ikke lenger kunne ta vare på henne.

Kjønn
Hunn
Født
2015
Ute-/Innekatt
Utekatt
Bo med barn?
Store
Bo med katt? 
Bo med hund?

Hei. Jeg heter Chloe og er ei jente med bein i nesa. For det meste digger jeg å late meg – hvor som helst! Men det er litt hopp og sprett i meg også når jeg får øye på fjær som virrer rundt på et tau. Eller når ting som lekemus blir kastet opp i lufta, blir jeg som en sprettball og hopper etter for moro skyld. Det jeg løper raskest etter, er godbiter! Det er veldig gøy!

Når jeg hviler meg, liker jeg å ligge i fred, men tåler litt stryk på hodet da også. Jeg gir beskjed hvis jeg ikke liker det.

Jeg kan være i skikkeleg kosehumør når det er leggetid på natta. Da kommer jeg ofte oppi senga og vil ha kos på magen. Kan sette meg oppå deg også, hvis jeg vil.

Jeg er ikke superglad i bli båret. Jeg aksepterer det en liten stund, men så vil jeg ned igjen. Men av og til klatrer jeg også oppå fanget ditt for litt kos.

Jeg følger deg gjerne på de stedene du er. Når du har vært borte en lang stund, møter jeg deg i døra med halen til værs og stryker hodet kraftig i dørkarmen.

Jeg liker å være sjefen i huset, så jeg vil helst ha deg for meg selv. Helst på et sted der jeg både kan spise gress og snuse rundt. Da kan jeg kvesse klørne mine, for jeg hater å klippe dem. Jeg har vært litt for glad i den ene planten der jeg er nå, sier husmor. Men den er jo så god på smak. Men jeg klorer ikke på møbler og sånt, altså.

Jeg er ikke superglad over å sitte i bur, men jeg aksepterer det for en liten stund.

Hvis jeg kunne velge selv, tror jeg det er best med voksne som har en uteplass jeg kan utforske. Jeg er snill som dagen er lang, men som sagt, jeg er også litt sjef og vil bestemme, så vakker som jeg er.

Chloe er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet hennes, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Chloe virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/