Skip to main content
Utekatt

Ceres

Av 26. august 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Ceres og er en frøken født i mai 2023. Jeg er straks stor nok til å flytte hjemmefra og ønsker meg et for-alltid-hjem med trygge utemuligheter hvor jeg kan kose meg når jeg blir gammel nok i mai 2024. Jeg har vokst opp med mange katter og to hunder, men barn bør være over 12 år.

Jeg har kult rockeskjegg og en ganske avslappet holdning til tilværelsen. Jeg er nysgjerrig, og kan gjerne sitte og undersøke nye ting lenge for å finne ut hva det er. Eller bare glo på når søsknene mine leker. Jeg er ikke så glad i å bli løftet opp, det har jeg rett og slett ikke tid til, og hvis folk ikke hører etter med en gang, så spreller og klorer jeg til de slipper meg. Ellers er jeg snill, altså, og jeg liker å bli klappet. Som småpuser flest, er jeg høyt og lavt, elsker fart og spenning, og alt som beveger seg. Jeg elsker aller mest å hoppe etter baller, er nok et talent, som dem sier.

Søte Ceres er kastrert, vaksinert, og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et kjærlig hjem til Lucina med trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Ceres virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/