Skip to main content
Utekatt

Buster

Av 2. april 2024Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Buster og er født i 2019. Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da eieren min ble syk og ikke kunne ta vare på meg lenger. Jeg håper jeg nå kan finne mitt for-alltid-hjem. Jeg ønsker meg et hjem med trygge og gode utemuligheter. Jeg er vant til både små og store barn, og jeg ønsker meg en familie der jeg er eneste katt i huset.

Jeg er en kosete og leken katt som liker å være der det skjer. Jeg kan være litt pratsom, men jeg er bare søt og sjarmerende når jeg prater. Jeg liker å kose og ligger gjerne på fanget, spesielt om kvelden. Jeg sover gjerne i sengen din også.

Jeg liker å leke, hvert fall med alt som kan jaktes på. Jeg kan leke med det meste som rører på seg, som for eksempel små baller eller fiskestang. Jeg liker å krype i tunneler, og jeg har en liten kjærlighet for pappesker. Jeg koser meg i både små og store esker.

Jeg er en sosial katt, og jeg lyder også navnet mitt. Jeg elsker klorestativet mitt, så hvis jeg har det, så lar jeg møblene dine være.

Jeg går fint inn i buret mitt, men jeg kan bli litt stresset ved bilkjøring.

Jeg elsker rennende vann da det er mye morsommere å drikke av. Jeg kan gjerne ha en fontene sånn at jeg kan få i meg mest mulig vann.

Jeg hilser gjerne på besøket ditt og tar med glede imot kos.

Jeg legger meg helst i sofaen når du støvsuger, da har jeg nemlig bedre oversikt.

Jeg kan løftes, men jeg trives best med alle fire potene i gulvet.

Buster er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200 kr.

Kan du være det rette hjemmet for Buster og tilby ham trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Buster virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/