Skip to main content
Omplassert

Bonita

Av 24. januar 2022oktober 18th, 2022Ingen kommentarer

Hei på deg, Bonita heter jeg!

Seks år gammel det er jeg og nå ser jeg etter et for-alltid-hjem hos deg! Jeg gleder meg til å utforske trygge og gode utemuligheter og få min helt egen familie.

Jeg holder gjerne samtalen i gang for oss begge, for jeg elsker å prate! Hvis du må på badet under samtalen vår, så sitter jeg utenfor døren å fortsetter på egenhånd til du kommer ut igjen. Et lite sjarmtroll er jeg jo, så ikke bli overasket om du ser meg drikke vann rett fra vasken.

Kosete og tolerant det er jeg! Du kan kose meg på magen og gjerne under haka, da koser jeg meg. Jeg lar ikke humøret mitt påvirke oppførselen min, så selv om jeg er litt sur så aksepterer jeg å bli løftet på. Kloring og biting driver jeg ikke med, jeg sier bare i fra ved fortelle deg det gjennom mjauing.

Leken, sosial og trygg er ord som beskriver meg godt. Ball, lekemus og fjær på pinne er favorittene og jeg har gjerne et leke-raptus om kvelden. Om jeg blir litt ivrig, så kan jeg bruke litt klør men jeg er så forsiktig jeg kan. Når du kommer hjem fra jobb så møter jeg deg i døren og gjester er bare stas!

Jeg er jo veloppdratt, så jeg bruker klorestativet mitt eller klorematten flittig. Møblene får som regel stå i fred. Om du setter klorestativet mitt på en strategisk plass, så glemmer jeg nok møblene. I buret blir jeg engstelig, så da vil jeg helst ut, og det forteller jeg ved å mjaue.

Jeg passer nok best i en familie uten andre katter, hunder og små barn. Alt utenfor vinduet ser så spennende ut, så jeg gleder meg masse til å utforske alt sammen!

Bonita er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Bonita og kan tilby trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for flere adopsjonsklare katter!