Skip to main content
Omplassert

Billy og Dino

Av 13. april 2022september 25th, 2022Ingen kommentarer

Hei der! Vi er to gode venner som heter Billy og Dino. Nå leter vi etter et hjem som har mye tid, hjerterom, er uten barn og uten planer om barn, og som har kunnskap om fugler som Caique. Er dette deg? Da er vi perfekte for deg!

Billy her, jeg er 8 år og er en veldig sosial fyr som elsker nye folk (spesielt voksne menn). Jeg er veldig glad i å sitte på hånda og vaske meg. Om jeg vil bade, så sier jeg ifra ved å bite på sprayflaska! Det kan sies at jeg er en sprek fyr, for jeg elsker å trene. Dino kan syntes jeg er kjedelig om jeg trener for mye, så han avbryter meg. Om han blir «litt mye» ovenfor meg, så pleier han å få en timeout i buret sitt så jeg får gjøre det jeg vil. Jeg ELSKER banan, pære, paprika, melon, agurk og gjerne frø!

Dino her, jeg er et sosialt sjarmtroll på 4 år som også er mest glad i voksne menn. Kosen foretrekker jeg at er fra Billy, men om jeg vil bade så trenger jeg din hjelp. Jeg elsker å bli sprayet med flaske, men jeg sier ikke stopp så ikke spray for mye for da blir jeg for tung til å klare å fly. Gjerne gi meg et fuktig håndkle jeg kan gni meg på i etterkant.

Jeg er en liten gnager og klarer ikke å sette grensene selv, så jeg må passes på når jeg er ute av buret- hvis ikke kan jeg ødelegge ting. Andre fugler liker jeg ikke i det hele tatt, bare Billy da, for han er jeg helt avhengig av.

En ting jeg liker litt for godt, er jenter med hestehale og dott på hodet. Her kan jeg bli veldig ivrig, fordi jeg lander da på hodet til jenta og tar tak i hestehalen mens jeg gnir jeg i håret. jeg har jo egne meninger og kan krangle litt når jeg ikke får lov, men jeg skjønner at dette ikke er så gøy, så fostermor pleier å måtte ta et håndkle rundt meg og gi meg en timeout i buret.

Vi kan begge to bli litt opphengt i ting, men da er løsningen aktivisering og avledning, og noen ganger en timeout i buret.

Utover dette er vi to fantastiske fugler som har hele livet foran oss! Vi prøver fortsatt å lære oss hva som er greit og ikke, men vi lager mye liv og akrobatikk i hjemmet, og vi er lette å bli glade i!

Noen aktiviteter vi er flinke til er hente/legge, innkalling, ringspill, kaste/ hente ball, hente ball med handlekurv, spille død, hoppe og kos. Vi ELSKER klikkertrening!

Kan du være det rette hjemmet for disse tulleguttene? Billy og Dino kan bli 30 år gamle og vil gjerne dele disse årene sammen med deg.

Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,- per fugl. Ta kontakt på fugl@dooa.no.