Skip to main content
Omplassert

Billy

Av 29. mai 2023Ingen kommentarer

Billy er en nydelig jaktblanding født i 2019. En snill, kontaktsøkende koseklump som elsker oppmerksomhet. Han vokste opp alene i en utegård til han som treåring ble forlatt utenfor en butikk.

Billy oppdro på mange måter seg selv. Derfor har han et sterkt og tydelig språk siden han også er litt sta. Eneste han ønsker er å bli sett og forstått.

Billy ønsker seg mye menneskelig kontakt og aktivitet. Han er villig og motivert. Han trenger et trygt hjem hos tålmodige og aktive mennesker som er hundevante og uten små barn. Noen som trenger en lojal turkamerat til lange, gode turer og mental stimuli i trening og søk.

Billy vil gjerne være med på det som skjer, men klarer også fint å være alene en arbeidsdag. Han legger seg i sengen sin når han forstår at fosterfamilien skal dra, f.eks. på jobb.

Han reagerer ikke på andre hunder på tur og går fint forbi. Billy er stort sett opptatt med å snuse. Men han blir raskt veldig fokusert om han får ferten av noe spennende, som katt eller rådyr.

Inne er Billy er glad i leker og trives godt med destruering sine egne. Om noe plutselig forsvinner på kjøkkenbenken, er det meget mulig han ser en annen vei.

Han vil veldig gjerne ligge i fanget og ser helst at mobilen legges til side så han kan få all oppmerksomheten.

Vi søker noen med god erfaring med jakthund og positive belønningsmetoder som er villig til å tilrettelegge og jobbe med ham. Det er en fordel om hjemmet bor landlig. Ny familie bør være over gjennomsnittet aktive og glad i friluftsliv.

Billy er helsesjekket, ID-merket med chip og vaksinert. Adopsjongebyret er kr. 5 000,-

Send en e-post til hund@dooa.no om du ønsker å bli bedre kjent med Billy.