Skip to main content
Innekatt

Betty og Olivia

Av 17. september 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi heter Betty og Olivia og ønsker oss et hjem der vi kan leve trygge, gode liv som innekatter. Vi vil helst bo i et hjem uten små barn. Vi har ikke erfaring med hunder, selv om vi er litt nysgjerrige når vi ser dem i vinduet.

Vi er mor og datter og er født i mai 2021 og juni 2022. Etter å ha bodd i fosterhjem har vi blitt to trygge og gode puser, og vi er veldig kosete. Begge to elsker å ligge i fanget og bli klødd under haka eller på magen. Vi er dessuten superlekne begge to. Etter en god runde lek finnes det ingenting bedre enn å legge seg ned sammen for å slappe av og få masse kos og kjærlighet fra menneskene i huset. Om natten sover vi gjerne i senga sammen med deg.

Ingen av oss er noe særlig redd for lyder, og vi er rolige og fine katter. Vi har tykk, lang pels begge to, og trenger derfor litt pelsstell, men vi elsker å bli børstet! Vi er dessuten forsiktige og bruker ikke klør og tenner noe særlig når vi leker. Vi er vant til andre katter, og transportbur er heller ikke noe problem.

Betty og Olivia er kastrerte, vaksinerte og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,- per katt.

Kan du være det rette hjemmet for Betty og Olivia, ta kontakt på katt@dooa.no

Om dette ikke er rett match, er kanskje noen av de andre kattene våre det? Les mer om dem på https://dooa.no/adopsjon/innekatt/