Skip to main content
Omplassert

Beauty

Av 4. april 2023juli 17th, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Jeg heter Beauty og er født 2010, men selv om jeg er litt opp i åra er jeg fortsatt leken! Jeg er sjekket for typisk gammel-katt-sykdommer og er helt frisk.

Jeg er en sosial og kosete frøken som passer i en familie uten barn, eller med store barn. Mitt drømmehjem er hos noen som bor der det er trygge utemuligheter og gjerne som har hage.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi min tidligere eier ble gammel og ikke lenger kunne ta vare på meg. Jeg har hatt et fint liv og er tam og menneskevandt.

Jeg er veldig glad i kos! Du kan kose meg overalt bortsett fra på magen, og jeg koser meg ekstra godt om du klør meg på hodet eller haka! Jeg trives godt med å ligge på sofaen ved siden av menneskene mine og kan også komme en tur på fanget, men er ikke så glad i det.

Du må gjerne løfte meg opp! Noen ganger vil jeg bli holdt en stund og andre ganger er det mer spennende på bakken. Jeg syntes det er gøy å være der det skjer og følger gjerne etter dere, spesielt om du skal på badet! På natten sover jeg godt i hulen min, men jeg kan også ta en lur der om dagen.

Jeg er veldig leken! Fjær på stang, små baller eller mus og ting jeg kan jakte på er moro! Finner jeg en hårstrikk på gulvet, så er det også stas. Jeg syntes lek er gøy på egenhånd, men også sammen med deg! Jeg hverken biter eller klorer under lek.

Sosial, imøtekommen, trygg og uredd er ord som beskriver meg godt. Jeg kommer gjerne bort til deg og slår av en liten prat, og om du får besøk, så blir jeg fort venner med dem óg.

Jeg er flink til å bruke klorebrettet mitt og klorer aldri på møbler. Om jeg skal til dyrlegen, så er jeg flink til å sitte i reiseburet og som passasjer i bilen.

Beauty er kastrert, vaksinert og id-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for denne vakringen og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Beauty virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/