Skip to main content
Omplassert

Bamse og Chilli

Av 10. juli 2023august 29th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er bestevennene Bamse (grå) og Chilli (sort+hvit) og er begge født i 2016. Vi er sosiale, trygge og kosete katter som passer veldig godt i et hjem med både store og små barn, og eventuelt en snill hund. Trygge og gode utemuligheter må vi ha.

Vi ELSKER kos! Vi liker å kunne sove i sengen og trives godt på sofaen. Om du sitter på sofaen, så ligger vi gjerne ved siden av å passer på. Du må gjerne løfte på oss og kose med oss i lufta!

Vi er lekne og leker fint sammen med barn. I vårt tidligere hjem har vi bodd sammen med barn, og det har alltid gått veldig fint. Som katter flest så kan vi slenge en labb, men det er alltid uten klør og bare godt ment.

Trygge og sosiale, det er ord som beskriver oss godt! Chilli kan også komme og møte dere i døra når dere kommer hjem. Vi håndterer transportbur fint og er enkle å ha med å gjøre. Støvsugeren er vi litt skeptiske til, men da sitter vi bare på trappa og følger med på avstand. Vi klorer ikke på møbler, bare på klorestativet og teppet vårt.

Bamse og Chilli er kastrerte, vaksinerte og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- pr. katt.

Ønsker du å utvide familien din og er en god match til Bamse og Chilli, samt at du kan tilby dem trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Bamse og Chilli virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/