Skip to main content
Utekatt

Astrid og Alice

Av 28. februar 2024april 11th, 2024Ingen kommentarer

Astrid og Alice er to bedårende små kattunger. De er søstre som er født i begynnelsen av september 2023. Nå ser de etter sitt for-alltid-hjem sammen hvor de kan få trygge uteområder å boltre seg på når de blir gamle nok. De passer inn i de fleste familier, men ikke med de yngste barna.

Begge to er veldig selskapelige og elsker å være der du er. De er nyskjerrige og følger gjerne med deg når du går rundt i huset.

Selv om de er søsken, er de allerede nokså forskjellige. Alice er den litt mer rampete, mens Astrid, som er størst av søstrene, er roligere og mest forsiktig. Når robotstøvsugeren kommer kjørende, søker Astrid helst ly på en trygg skulder, mens Alice er litt mer modig. Mens Alice mjauer høyest, lager Astrid de kraftigste malelydene.

Begge to sover gjerne i sengen med deg om natta. På morgenen kommer Astrid ofte malende opp i halsgropa for litt kos. Astrid er også veldig opptatt av at du får “slappet nok av”. Hvis hun ser at du er på vei til å reise deg, skal du ikke se bort fra at hun setter en stopper for det ved å sovne i fanget ditt. Skal du lage mat eller stelle deg, er hun den første til å melde seg som soussjef og sminkør.

Som kattunger flest, er de veldig lekne. De liker både å leke med hverandre eller med deg hvis du har en spennende leke. De har mye energi, men etter en lekerunde blir de litt slitne og må ta en liten hvilepause. Da legger de seg gjerne sammen og sover en lang stund.

Kan du være det rette hjemmet for Astrid og Alice og tilby dem trygge og gode utemuligher når de blir gamle nok i september 2024? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Astrid og Alice virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/