Skip to main content
Omplassert

Aron

Av 14. februar 2023februar 23rd, 2023Ingen kommentarer

Aron antas å være født i 2021. Vi tror ikke Aron vil passe til de minste barna, men de litt større barna skal gå fint. Han trenger trygge og gode utemuligheter i sitt nye hjem.

Aron er en superfin kjekkas og en skikkelig kosepus med jaktinstinkt. Han ligger gjerne enten i armkroken, på en stol og sover, eller så leker han med lekemus og fjær rundt i hele leiligheten. Han har en favorittmus som aldri er trygg. Innimellom kan han jakte litt på fjærleker og andre ting også, men det er sjeldnere. Han er veldig forsiktig når han leker med mennesker og bruker ikke klør.

Han er en veldig kosete type som gjerne ligger på fanget ditt. Som katter flest har han en grense på hvor lenge han vil bli klappet, men når han er lei, så sier han fra ved å bite litt forsiktig i hånden din uten at det gjør vondt – bare sånn for å si fra.

Aron er ikke superfan av å bli løftet, men han aksepterer som regel skjebnen og blir med dit man vil ha ham. Dette med mindre katteburet er fremme, da vil han helst gjemme seg. Han vil ikke inn i buret, men når han først er inne i det, går det fint. Han sitter rolig på bilturer, og hverken mjauer spesielt mye eller gjør fra seg.

Han sover som regel i stuen om natten, men han liker godt å ligge i sengen og kommer gjerne inn på soverommet om morgenen for kos.

Aron er en veldig sosial katt med «FOMO», og han vil helst være der folk er. Noen ganger sovende på trygg avstand på en stol, og andre ganger på fanget. Han er veldig nysgjerrig og utforsker nye steder og ting så fort han kan. Han er litt skeptisk til støvsuger og ting som lager mye lyd, men han gjemmer seg ikke, han bare holder seg på trygg avstand (for han er fortsatt veldig nysgjerrig). Han er ikke spesielt skvetten. Han klorer gjerne litt på klorestativet sitt, og klørne kommer ut ved jakt, men ikke ellers.

Kort oppsummert er Aron en skikkelig kosepus som er glad i mennesker. Han møter verden med nysgjerrighet og en fornuftig skepsis til nye ting som lager lyd, men det er sjelden han går og gjemmer seg.

Aron er kastrert, vaksinert og ID-merket. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Aron og tilby ham trygge og gode utemuligheter, samt holde ham inne til til han er trygg på sin nye familie, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Aron virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/