Skip to main content
Omplassert

Aqui og Kompis

Av 17. februar 2023juni 8th, 2023Ingen kommentarer

Hello i stuen! Vi er radarparet Aqui (blå kinn) og Kompis (orange bryst). Vi er begge født i 2020 og er av rasen Conure. Aqui er en flott, middels-stor dame og Kompis er en stor hann. Vi kan bli 30 år gamle og kan bo i et hjem med store barn.

Vi kom til Dyrebeskyttelsen grunnet en endring i familiesituasjonen i våre tidligere hjem, så nå gleder vi oss til å få et fint hjem sammen og gleder oss til å møte deg!

Aqui («Aki») er en veldig oppmerksomhetssøkende og kosete dame som har masse tillit til mennesker og kan bli plukket opp når som helst av dem hun er trygg på. Hun er en smarting og kan mange triks!

Favorittsnopet er epler, og dette får hun under trening og i buret om kvelden. Hun vil alltid være der du der, så ikke smell igjen døra da hun gjerne vil være med ut igjen. Hun er også veldig tillitsfull når hun tusler rundt på gulvet, så ikke tro at hun flytter seg selvom du kommer gående.

Som alle andre, så har hun sine «flaws». Hun kan skrike når hun blir ekskludert, og hun blir sjalu på Kompis når han får oppmerksomhet først. Hun er veldig smart, så hun biter når vi fanger henne for å putte henne i buret for kvelden, 

Jeg (Kompis) er en mindre personlighet enn frøkna over, men jeg vil alltid være sammen med henne. Når jeg kom til fosterhjemmet mitt, så var jeg redd for hender. Nå har jeg blitt tryggere og kan lande i hånda om du frister med noe godt, og jeg lander ofte på skulderen din. Jeg er veldig matglad og kan nok trenes opp til å bli både tillitsfull og flink.

Vi er godt vant med å kunne fly løse i et eget rom fra 07.00- 19.00 med UV-lys for tropiske fugler. Vi er også veldig glade i å bade!

Aqui og Kompis kan bli 30 år gamle. Det er et adopsjonsgebyr på kr 1000,- per fugl.

Har du et hjem til disse flotte personlighetene? Fyll ut en søknad på https://dooa.no/adopsjon-fugl/ og noter Aqui og Kompis under «Hvilken type fugl ønsker du».