Skip to main content
Utekatt

Anton og Vakon

Av 13. februar 2022april 12th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Anton og Vakon heter vi, og vi er to kosete og lekne bestekompiser født i 2020 som ønsker oss et godt hjem sammen.

Vi ønsker oss et hjem hos en rolig og kattevant familie uten små barn, og med gode og trygge utemuligheter.

På Hjelpesenteret møtte vi hverandre, og det tok ikke lang tid før vi virkelig knyttet et sterkt bånd. Vi er uadskillelige, alt vi gjør, gjør vi sammen.

Vi var begge ganske engstelige til å begynne med, men vi hjalp hverandre med å finne trygghet og selvtillit. Nå har vi fått tilliten til mennesker tilbake, men vi vil nok allikevel bruke litt tid på å bli skikkelig husvarme i nytt hjem.

Bare vi har blitt husvarme er vi veldig kosete, og vi kommer gjerne opp i senga til deg for kveldskos og for å hilse god morgen. Har du vært ute en tur, blir vi skikkelig glad når du kommer hjem. Jeg som er gråtigret og heter Vakon, er det mest kosete av oss nå, jeg ligger gjerne på fanget og du kan løfte meg. Den fluffy kompisen min Anton er også veldig glad i kos, det tok bare litt tid før han skjønte det, men det tar nok ikke lang tid før han prøver å ta plassen min på fanget ditt.

Vil du hjelpe oss å bli trygge fort, så lager du en liggeplass til oss litt i høyden, en plass til bare oss hvor vi kan kose oss sammen. Vi utforsker nysgjerrig, pote for pote, vårt nye hjem og du vinner vår tillit.

Som unge katter flest, har vi mye energi og vi elsker å leke. Jeg, Vakon, er stor fan av laserpeker. Da spinner jeg rundt. Anton er nysgjerrig på alt som skjer.

Vinduskarmen er en favorittplass og vi titter på livet utenfor. Å jakte på fluer er kjempegøy, så vi gleder oss til utemuligheter.

Vi har erfaring med mange andre katter, så om du har en snill katt eller to fra før er det ikke noe problem. Bare vi får være sammen.

Du må ha gode og trygge utemuligheter som vi kan utforske når vi er blitt husvarme nok til å få gå ut.

Anton og Vakon er chippet, kastrert og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,- per katt.
Kan ditt hjem være det rette for Anton og Vakon? Ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Anton og Vakon virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/