Skip to main content
Utekatt

Anton og Vakon

Av 15. mars 2023mars 19th, 2023Ingen kommentarer

Anton og Vakon er bestevenner født i 2020. De møttes på hjelpesenteret og har vært uadskillelige siden. Da de først ble plassert i fosterhjem, var de litt varsomme og redde, men de kom seg kjapt ut for å begynne å utforske. Når de ikke er ute å gjør sine egene ting, liker de best å ligge krøllet sammen, gjerne i høyden om de har mulighet til det. De liker litt lett lekeslossing og jager hverandre rundt titt og ofte.

Vakon (grå) er en kosete og leken gutt som er veldig glad i mennesker, rutiner og kos. Han vet hvor du er på vei og løper gjerne i forveien så han er best plassert til å få kosen sin. Og om du ikke gir ham noen stryk på hodet, står han på bakbeina for å gjøre jobben lettere for deg. Når støvsugeren kommer ut eller det blir mye bråk, går han helst i et annet rom, men kommer fort ut igjen når stillheten har lagt seg. Han elsker leker som lager knaselyder, selv om han ikke alltid gidder å jakte på dem.

Anton (sort) er en fluffy kosegris. Det Vakon har i fart tar han igjen i bedagelighet, og liker aller best å ligge i stolen sin og se verden passere forbi. Han er litt sky med mennesker og må bli minnet på at han egentlig elsker kos, men når han er trygg, kommer han gjerne innom for å bli klødd på hodet og legger seg gjerne ned så du kan få god tilgang til den lodne magen hans. I motsetning til Vakon elsker Anton liv og røre, så lenge han kan stå litt på avstand og se på. Når støvsugeren kommer ut, er han først til å inspisere jobben, og alt som er nytt i huset skal snuses på.

Sammen er de to veldig gode gutter som passer inn i det fleste hjem, men de har begge veldig lyst på tilgang til gode utemuligheter så Vakon kan løpe fritt og Anton kan ligge på gresset og se på skyene.

Anton og Vakon er chippet, kastrerte og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,- per katt.

Kan ditt hjem være det rette for Anton og Vakon? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Anton og Vakon virker å være rette kattene for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/