Skip to main content
Utekatt

Anjar og Adam (Reserverte)

Av 9. juni 2022juli 22nd, 2023Ingen kommentarer

Anjar (mest hvit) og Adam (mest sort) er to nydelige og morsomme brødre på to år som passer til en rolig kattevant familie uten barn. De skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Kattene kommer fra et hjem hvor det var altfor mange katter, det som vi kaller «samler», så de fikk ikke den oppfølgingen de trengte. De var svært skye når de kom inn, men etter en tid i fosterhjem har de nå blitt ganske trygge katter og er klare for å flytte til sitt for-alltid-hjem.

Dette er hva fosterhjemmet skriver om dem:
Anjar og Adam er utrolig gode venner, og elsker å gjøre alt sammen. De sover sammen og holder gjerne rundt hverandre, leker sammen og utforsker rundt i hele leiligheten. Vi håper de kan finne et for-alltid-hjem sammen og ha gode utemuligheter, det merker vi at de trenger og har lyst til da de alltid sitter ved vinduene og jakter på fluer og alt som er.

De kan være noe rampete på natta, og har man mindre ting liggende rundt omkring (nøkler, airpods osv) så finner man det helt andre steder om morgenen 🤣 I tillegg er de tydeligvis veldig glade i brød, så dette må ikke ligge ute på benken. Da finner du brødposen revet opp på gulvet når du står opp😅

Anjar:
Fra dagen vi fikk kattene har Anjar vært komfortabel og trygg på oss. Han er nysgjerrig og leken, og vi finner ham liggende i en ny skuff i klesskapet hver dag. Der elsker han å utforske eller bare slappe av. Han er alltid med på lek og er spesielt fan av en laserleke vi kjøpte til dem. Den kan han jage rundt og rundt, og han blir aldri lei!

Anjar er en ekte kosebamse og elsker spesielt å bli kost i ansiktet. Han ligger gjerne på sofaen med oss i timesvis, og han er veldig glad i å holde rundt armen vår mens han får kos. I tillegg er han veldig glad i å bli børstet, og vi har heller ikke vanskeligheter med å klippe klørne hans.

Han er trygg på de fleste, og når vi har besøk, nøler han ikke med å komme bort og hilse og lukte. Og ekstra glad blir han hvis han får kos her også.

Han kommer når vi roper på ham, og når vi kommer hjem fra jobb, løper han bort til døra for å hilse. Han er rett og slett nesten som en lydig liten hund!

Adam:
Adam har vært litt mer utfordrende for oss. Han er veldig sky av seg, og de første ukene tilbrakte han mye under sofaen og senga, og også inni klesskapet.

Det som funket for oss, var å kose med ham mens han lå på gjemmestedene sine, eller når han var i nærheten av Anjar. Først ga vi Anjar kos, og deretter Adam. Da kunne han se at vi ikke var så skumle som han trodde. Dette har funket veldig fint, og nå ligger han gjerne på sofaen og i senga med oss, i hvert fall så lenge Anjar er i nærheten.

Adam er spretten og leken, og også veldig nysgjerrig på ting. Han elsker å lukte på alt vi holder på med, og spesielt all mat vi lager.

Når Adam først er komfortabel, så er han verdens søteste lille pus. Han elsker også kos i ansiktet og purrer så høyt at hele blokka hører ham. Han lar oss ikke løfte ham ennå, men om man øver lenge og er tålmodig, tror jeg dette løser seg når han blir trygg nok.

Anjar og Adam er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til disse skjønne guttene, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Adam og Anjar virker å være rette kattene for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, ta kontakt på katt@dooa.no.