Skip to main content
Omplassert

Andy

Av 20. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei, Andy heter jeg og født i april 2020.

Tidligere bodde jeg i et hjem med mange andre katter. Der var vi så mange at matmor ikke tid til oss alle og vi fikk ikke den oppfølgingen som vi trengte, så DOOA overtok ansvaret for oss.

Jeg er en veldig sosial, leken og glad kosepus. Fosterhjemmet kaller meg «kosepus» siden jeg er så veldig kosete. Mitt drømmehjem er hos en familie som allerede har katt fra før. Store barn som vil leke med meg kan også være fint å ha.

 

 

Jeg gleder meg til å komme ut, så trygge og gode uteområder må jeg ha.

Jeg elsker kos. Du kan kose hele meg, magen også, og hodet er aller best, spesielt ørene. Jeg legger meg ned på gulvet når du går forbi, da skal du kose meg. Jeg kommer ofte opp i sofaen til deg og vil kose, og før jeg spiser liker jeg gjerne å kose litt.

Fosterhjemmet er sikre på at jeg kommer til å bli en fangkatt etter hvert. Å leke er også viktig, å løpe etter baller, hoppe over sofaen, krype gjennom tunnel, laserpeker – alt er gøy!

Gjester er spennende, de studerer jeg på trygg avstand før jeg hilser på.

Dessverre har jeg noen uvaner; jeg klorer på sofaen når betjeningen er sløv og ikke følger med, jeg ligger på bordet av og til; men jeg tar det igjen med mye kos og sjarm.

Andy er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Jeg sover gjerne i sengen sammen med deg. Kan du tilby trygge og gode utemuligheter og tror du kan være den rette familien til Andy, ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for flere adopsjonsklare katter!