Skip to main content
Utekatt

Andy

Av 8. mai 2022Ingen kommentarer

Andy er en sosial og kosete hannkatt på 2 år som passer fint til en familie med enten store barn eller de uten barn. Andy skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Hei, Andy heter jeg. Fosterhjemmet mitt kaller meg kosepus og sier at jeg er en leken og sosial glad katt. Jeg ønsker meg mitt helt eget for-alltid-hjem uten andre katter, og som bor i hus med hage med gode og trygge utemuligheter hvor jeg ikke står i stor fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Jeg er en sosial og kosete katt, jeg elsker kos! Du kan kose hele meg, magen også. Jeg kommer opp i sofaen til deg og vil kose, og kan også krype opp i fanget for å kose og sove der. Jeg sover veldig gjerne i sengen sammen med deg, men godtar om jeg ikke får lov. Besøk synes jeg bare er koselig, da får jeg masse oppmerksomhet og kommer raskt for å hilse på.

Jeg er veldig leken, så hadde vært fint å fått en familie som kan leke med meg. Elsker å løpe etter baller, hoppe over sofa, krype gjennom tunnel, laserpeker – alt er gøy!

Har du trygge og gode utemuligheter og tror du kan være den rette familien til Andy, ta kontakt på katt@dooa.no.

Andy er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Hvis ikke Andy virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, ta kontakt på katt@dooa.no.