Skip to main content
Omplassert

Alvin

Av 8. juni 2022september 1st, 2022Ingen kommentarer
Hallo i stuen, mitt navn er Alvin og jeg er en gullgutt på 2 år!
Jeg er snill og rolig, så jeg passer til både familier med og uten barn. Noe jeg ønsker meg veldig mye er trygge og gode utemuligheter! 
Jeg er en kosete og trygg katt, og når jeg får kos ruller jeg rundt så du kan klø meg over alt! Om du løfter meg opp, så nyter jeg utsikten og koser gjerne med ansiktet og nesten din.
Jeg ligger gjerne ved siden av sofaen, men av og til så legger jeg meg på fanget på ditt. Mine favorittleker er fiskestangen og lekemusen, og det beste er om vi kan leke sammen. Da blir jeg glad!
Selvstendig er jeg også, så om natten kan jeg godt sove for meg selv i stuen. Jeg er snill og grei, så jeg verken biter eller klorer under lek og møblene får stå i fred fra mine klør.
En gang i blant kan jeg kosebite litt, men det er aldri hardt. Jeg er ikke redd for buret, men jeg kan klage litt på bilturen – det er jo så kjedelig å sitte stille så lenge!
Jeg er veldig veloppdragen, men om ingen ser meg så smaker jeg gjerne på det som måtte stå fremme av mat. Jeg er nemlig veldig glad i mat! Så jeg trenger nok litt hjelp til å porsjonere måltidene mine.
Alvin er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-
Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Alvin, ta kontakt på katt@dooa.no
Hvis ikke Alvin virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/
Ønsker du å adoptere innekatt, ta kontakt på katt@dooa.no