Skip to main content
Omplassert

Alvin

Av 26. juni 2023juli 5th, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg – Alvin heter jeg! Jeg er en fire år gammel strihåret Dachs som ser etter et kjærlig, rolig og tålmodig for-alltid-hjem med både små/store barn eller uten barn.

Mitt for-alltid-hjem bør være glad i å ta meg med på turer slik at jeg kan lukte, nyte naturen og kose meg. Jeg liker å løpe/jogge, og det kan derfor sies at jeg har et potensiale til å bli en god jogge-partner med litt trening.

Å ligge i solen er noe jeg synes er svært behagelig, og jeg ligger gjerne i steikende sol en stund før jeg flykter til skyggen. Dessuten har jeg et stort jaktinstinkt – i ekte Dachs-stil. Jeg vil derfor også kunne passe godt inn i en familie som driver med jakt.

Når jeg får tildelt leker, er jeg ikke så glad i å leke med dem – og foretrekker heller å ødelegge dem. Innimellom kan jeg også ødelegge sokker, tepper og puter, men fostermor kan uten problemer ta fra meg «feil» ting å ødelegge for å bytte den til riktig ting. Med en del trening kan dette potensielt forbedres, og fostermor sier at jeg lærer fort!

Jeg er litt nervøs når det gjelder nye mennesker og barn, og bruker litt tid på å bli vant med nye mennesker. Introduksjon bør derfor skje i et rolig tempo, og jeg liker best om du setter deg ned og lar meg komme til deg for å hilse. Rundt andre hunder kan jeg være litt mye, men med litt trening kan jeg nok lære å ta det mer med ro.

Når det gjelder mattid, synes jeg hele prosessen er stressende og ubehagelig. Jeg kan derfor vise mild aggresjon rundt akkurat dette, men med trening og enkle tiltak forteller fostermor at dette vil forbedres.

Fine Alvin er helsesjekket, ID-merket med chip og vaksinert. Adopsjonsgebyret er 5000,-.

Send en e-post til hund@dooa.no om du ønsker å bli bedre kjent med Alvin, eller fyll ut adopsjonssøknad her: https://dooa.no/adopsjon-hund/