Skip to main content
Omplassert

Alina

Av 15. januar 2022oktober 2nd, 2022Ingen kommentarer

Hei, jeg heter Alina og er født i mai 2020. Jeg er en nysgjerrig, leken og kosete katt som passer til en rolig familie med enten store barn eller de uten barn. Jeg er veldig glad i andre katter, og siden jeg er litt skvetten av meg, trenger jeg en trygg kattevenn å dele hjemmet med slik at jeg har en å leke med og finne tryggheten hos, også trenger de nye menneskene mine å ha litt tålmodighet og gi meg tid så jeg blir trygg i mitt nye hjem.

Jeg er født ute, kom til Dyrebeskyttelsen når jeg var bare 2 mnd, da var jeg helt ukjent med mennesker, synes de var kjempe skumle. Med tid og tålmodighet fra fosterhjem har jeg fått tillit til mennesker, hender er fortsatt litt skummelt, men om jeg er i skikkelig kosehumør, eller med litt godis i hånden, så glemmer jeg at den er skummel

Jeg var glad i utelivet, og ser frem til å få være ute igjen, så min nye familie må bo på et sted hvor jeg kan leke og utforske uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Jeg er veldig pratsom og mjauer når jeg leker eller når jeg har lyst på en godbit. Jeg liker å leke med elektriske leker og laser – både alene eller sammen med kattekompisene jeg har her i fosterhjemmet.

Når jeg ligger trygt og slapper av synes jeg at det er kjempegodt med kos og purrer høyt, så lenge du ikke tar på magen min.

Alina er ung og har fortsatt mye å utforske og ønsker seg derfor et hjem med god plass og trygge utemuligheter. Alina er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-. Tror du Alina kan være katten for deg? Ta kontakt på katt@dooa.no.

Her kan du se flere katter som trenger hjem: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/