Skip to main content

Alina

Hei på deg! Mitt navn er Alina. Jeg er en skikkelig kosekatt som også er snill, rolig og trygg. Jeg passer til familier uten barn eller med barn fra 10 år og oppover. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Kjønn
Hunn
Født
2020
Ute-/Innekatt
Utekatt
Bo med barn?
Fra 10 år
Bo med katt? 
Bo med hund?

Avslappet og snill er jeg, og jeg elsker kos mer enn noe annet! Når du klør meg på kinnet og hodet, så hører du meg male høyt, og du ser at jeg er fornøyd. Når du kommer hjem, vil jeg strekke meg godt ut før jeg kommer bort til deg for litt kos. Jeg ligger gjerne på fanget ditt eller ved siden av deg på sofaen, og om jeg får lov, så sover jeg gjerne i sengen med deg også.

Du kan løfte og bære meg, men jeg må innrømme at jeg ikke er så glad i det. Lek derimot, det elsker jeg! Min favorittleke er lekestangen, men jeg elsker også å jakte på lekemus. Jeg passer godt med barn da jeg hverken klorer eller biter under lek – eller ellers.

Støvsugere er skumle, så da gjemmer jeg meg til du er ferdig, men andre høye lyder går helt fint. Planter og jord lar jeg stå pent i fred, og med et fint klorestativ får også sofaen også stå i fred. Transportburet er fremdeles skummelt, men kanskje vi kan øve på dette sammen?

Jeg er glad i besøk, men om det kommer mange på en gang, så kan jeg bli litt redd. Likevel så tar det ikke lang tid før jeg kommer frem og ønsker å hilse på! Fremmede barn kan være litt skumle da, men så fort vi blir kjent, så blir vi veldig gode venner.

Alina er kastrert, vaksinert og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1200,-

Er du Alina sin fremtidige familie, og du kan tilby henne trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Alina virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/