Skip to main content
Utekatt

Alfred

Av 11. januar 2022april 12th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Mitt navn er Alfred og jeg er født i mai 2020.

Jeg kommer fra et hjem som hadde mange katter, ettersom matmor ikke klarte å ta vare på oss alle ble vi levert til Dyrebeskyttelsen slik at vi kunne få en sjanse til et bedre liv. Der vi bodde fikk vi ikke den sosialiseringen vi trengte og derfor syntes vi mennesker var veldig skumle.

Etter tid i fosterhjem hvor de har jobbet med at vi skulle få tillit til mennesker, begynner vi nå å bli klare for nye hjem. Jeg er aller først ut!

Jeg ønsker meg en en familie som har tålmodighet, stabilitet og som forstår at en usikker pus trenger tid og at det må jobbes litt for å opparbeide tillit. Jeg har allerede kommet en god vei i fosterhjemmet mitt, hvor jeg liker meg i nærheten av fostermor til enhver tid.

Rundt mennesker jeg stoler på og tilbringer tid med er jeg en ordentlig kosepus allerede! Det er fostermor jeg har blitt trygg på, fosterfar synes jeg fortsatt er litt skummel og menn er generelt skummelt, så derfor ønsker jeg meg helst et hjem hos en snill og rolig dame uten mann og barn.

Om det er en mann i hjemmet, så kan det med arbeid og tid bygges tillit slik at jeg kan bli trygg på han også. Jeg er jo veldig leken, så ved å leke og kanskje gi meg noen godbiter så kan vi få en god start på vårt vennskap.

Da jeg har vært vant til å dele hjem med flere katter, er dette noe jeg også fint kan ha i mitt nye hjem, så har du en eller flere trygge katter, er det bare positivt. Jeg er også vant til å være ute, så min nye familie må bo slik til at jeg har tilgang på gode og trygge utemuligheter som jeg kan utforske når jeg er klar.

Favorittleken min er en fiskestang med fjær på. Jeg er også glad i klorebrett, siden jeg liker å slipe klørne mine.

Selv om jeg er en litt skeptisk kar, er jeg ikke sky når det kommer besøk. Jeg er heller ikke redd for støvsugeren, men om det blir litt mye så finner du meg under sengen. Jeg har forresten fått høre at pelsen min er verdens mykeste og at jeg har det søteste blikket du kan tenke deg!

Alfred er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,- kroner.

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter og tror Alfred kan være ditt nye familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Alfred virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/