Skip to main content
Omplassert

Alfred og Pomelo

Av 25. januar 2023juli 2nd, 2023Ingen kommentarer

Hei, Alfred og Pomelo ble begge funnet utendørs i sommer og har de siste månedene bodd i fosterhjem med to eldre undulater.

Alfred er en ung undulat med mye personlighet. Han er nysgjerrig og liker å utforske omgivelsene. Flyr som en virvelvind og synger de vakreste triller, synes fostermor. Han tar seg gjerne en spasertur både på stuegulvet og på sofaen, og synes også det er fint å henge i lampa på kjøkkenet. Er han i det rette humøret får du heller ikke ha lunsjen din i fred, og han kommer på hånda når det er noe godt å spise.

Han er sterkt knyttet til Pomelo. Steller og koser med henne, og passer på at de eldre herreundulatene ikke får komme for nær.

Pomelo er noe eldre enn Alfred og litt mer forsiktig. Hun var ikke så flink til å fly da hun flyttet i fosterhjem, men etter noen måneder med utetid hver dag har hun blitt riktig så flink, og trenger ikke lenger hvilepauser på gulvet på vei tilbake til buret.

Hun er imidlertid ikke så glad i å fly, sitter gjerne på toppen av buret eller på sofaryggen og ser på utsikten i stedet, men det er fint om nytt hjem legger til rette for at hun får flydd enda mer.

Hun er omsorgsfull og passer på at Alfred oppfører seg pent og ikke blir for masete. Alfred og Pomelo vil veldig gjerne fortsette å bo sammen.

Alfred og Pomelo kan bli 18 år gamle. De ønsker seg et hjem uten små barn.

Det er et adopsjongebyr på 400,- per fugl.

Har du et hjem til disse finingene? Fyll ut en søknad på https://dooa.no/adopsjon-fugl/ og noter Afred og Pomelo under «Hvilken type fugl ønsker du».