Skip to main content
Omplassert

Alf

Av 19. januar 2023mars 5th, 2023Ingen kommentarer

God dagen! Mitt navn er Alf, og jeg antas å være født i 2020. Jeg er en trygg, leken, kosete og avslappet hannkatt som passer i en familie med eventuelt større barn. Andre katter og hunder har jeg ingen erfaring med enda. Jeg trenger trygge og gode utemuligheter i mitt nye hjem.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi jeg var hjemløs og gikk ute helt alene over lenger tid. Heldigvis var det noen snille damer som la merke til dette, og jeg fikk komme inn til Dyrebeskyttelsen.

Jeg er glad i kos og tolerer kos overalt. Favorittstedene å bli kost er på kinnet eller under haken. Noen ganger vil jeg ikke ha kos, da, men da sier jeg rolig fra. Du kan løfte og bære meg, og noen ganger kan jeg til og med male om du koser meg under haken samtidig.

På natten foretrekker jeg å sove på stuen, men kan komme opp i sengen innimellom. På dagtid følger jeg ofte etter deg når du beveger deg rundt i huset. Om du vil støvsuge, så observerer jeg aller helst fra trygg avstand, men jeg synes egentlig ikke at støvsugeren er sååå skummel.

Jeg er flink til å bruke klorestativet, men noen ganger så kan sofakanten friste litt. Men med et «nei», så kan jeg lære meg at det ikke er lov. Bilkjøring og bur fikser jeg veldig fint og er stille og rolig.

Lek er gøy! Spesielt med fiskestang eller å løpe etter en gummiball. Jeg verken klorer eller biter under lek. Når du får besøk, så er jeg tilstede etterhvert. Jeg kommer gjerne frem og legger meg i sofaen eller på en stol i nærheten.

Snille Alf er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Alf og kan tilby denne sjarmøren trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Alf virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/