Skip to main content
Kanin og smådyr

Albert og Herbert

Av 13. oktober 2022mars 27th, 2024Ingen kommentarer

Tittei! Albert heter jeg! Jeg og broren min, Herbert, leter etter et nytt hjem.
Vi kom til DOOA for en tid siden da eieren vår ikke kunne ha oss mer.

Vi er to kjekke gutter i vår beste alder (født i 2020 og 2021), og vi søker nå etter et hjem som vi kan bo i til vi bli gamle og grå.

Vi er veldig glade i hverandre, Herbert og jeg. Vi syns vi får det meste vi trenger av sosialt med hverandre. Men, fostermor er kjekk å ha likevel skjønner du, for det er hun som fikser med mat og grønt til oss. Da blir vi så glade at vi piper for full hals, hopper og spretter litt rundt, og da skal jeg love deg det blir fart på to ellers nok så rolige kropper 😁 Fostermor sier vi nok vil finne oss et nytt hjem hos noen som finner glede i glade marsvin, selv om vi ikke er så voldsomt kosete av oss.

Vi ønsker oss et hjem med god plass, og et hjem hos noen som kan sørge for at vi har litt leker og aktiviteter å drive med. Fostermor sier vi ligger litt på grensen med tanke på overvekt, men vi vet jo alle at hun snakker om Herbert da. Meg er det vært fall ikke!

Likevel, litt aktivitet er viktig for oss!

Guttene er kastrerte og har microchip. De har også fått helsesjekk og er tilsynelatende friske og fine. De omplasseres mot et gebyr på 600 kr pr stk.

Har du et godt hjem til Albert og Herbert? Ta kontakt på smadyr@dooa.no