Skip to main content
Utekatt

Aina

Av 4. april 2022april 12th, 2022Ingen kommentarer

Aina er en forsiktig katt som passer til en familie med enten store barn, eller de uten barn. Hun skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Hei på deg, Aina heter jeg og er 2 år! Jeg vokste opp sammen med mange katter i et hjem hvor vi ikke hadde så mye kontakt med mennesker, så var ganske sky når jeg kom til Dooa. Men i fosterhjem har jeg fått erfare hvor snille mennesker, så jeg har blitt ganske så menneskekjær og har blomstret og føler endelig at verden er på min side!

Så nå er jeg veldig klar for å flytte til et permanent hjem. Jeg har det fint hos fosterhjemmet, men jeg savner så veldig å kunne være ute og kose meg, kjenne vinden blåser i pelsen, og alle luktene, og at jeg kan bevege meg fritt. Jeg ønsker meg et trygt hjem hos en familie uten små barn og som kan tilby meg de trygge uteområdene som jeg lengter sånn etter.

Jeg ELSKER å leke, se på fuglevideoer på YouTube, klorestativet mitt og kos! Mine favorittleker er hyssing og myke sprettballer, da kan jeg gå helt texas!

Jeg hopper opp i sofaen for å få kos, men det er ikke alltid at jeg blir liggende på fanget. Men det er ingen tvil om når jeg føler meg trygg og koser meg, for da ligger jeg på ryggen med magen eksponert. Du kan løfte meg, men jeg syntes fremdeles at det er litt skummelt. Bur har gått fint så langt, fostermor har fått beskjed om at jeg sitter stille og rolig når jeg har kjørt bil.

Jeg er en høflig og forsiktig frøken, så til vanlig så verken biter eller klorer jeg på deg eller møbler. I det siste så har jeg hatt mye energi, fordi jeg lengter sånn etter å kunne leke utendørs! Da sitter jeg ofte i vinduet og titter ut, eller prøver å snike meg ut inngangsdøren.

Fostermor sier at jeg har blitt en fantastisk flott katt, som hun tror vil blomstre enda mer når jeg får enda mer plass og muligheten til å gå ut.

Aina er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Har du trygge og gode utemuligheter, og tror du kan være det rette hjemmet for Aina, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Aina virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/