Skip to main content
Utekatt

Snoopy

Av 5. september 2023Ingen kommentarer

Heisann, mitt navn er Snoopy! Jeg er en nydelig, sosial og trygg guttepus født i 2021. Jeg vil trives best i et hjem der jeg kan være alene med voksne uten barn, eller med barn over 12 år. Trygge og gode utemuligheter må jeg også ha.

Jeg er helt unik, for jeg ble nemlig født uten hale, derfor har jeg sjarmert mange og fått kallenavnet «lille gaupa».

Da jeg først kom i fosterhjemmet mitt, var det litt skummelt, men så fort jeg fikk kos var det ingen vei tilbake. Jeg elsker kos, og har jeg ikke fått oppmerksomhet på en stund, mjauer jeg mitt søteste mjau slik at jeg får alt jeg fortjener. Jeg kan bæres, men vil helst følge etter deg – alle steder faktisk!

Mine hobbyer innebærer å sitte i vinduskarmen, ligge på fanget ditt, slumre i sofaen på ryggen og å leke! Da vil jeg helst jakte etter leken og springe over gulvet i håp om å få tak i byttet mitt. Leker med fjær er min favoritt. Så lenge jeg får leke nok på dagen, ligger jeg i sofaen og snorker gjennom natta.

Jeg ikke så flink på å bruke klorestativet enda og kan klore på teppe og møbler, men slutter med én gang jeg får høre det ikke er lov. Jeg er ikke så glad i brå bevegelser og høye lyder som støvsugeren – da gjemmer jeg meg under sengen, men kommer frem når kysten er klar. Om plantene står på gulvet, synes jeg det kan være litt interessant å rote i jorden eller leke med bladene, men står de på en høyde bryr jeg meg ikke.

Jeg er veldig flink på å være i bur! Fostermor sier jeg ikke er noe vanskelig å få inn i buret, selv om jeg mjauer litt i begynnelsen.

Snoopy er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for Snoopy, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Snoopy virker å være rett katt for deg, kanskje noen av våre andre katter er det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/